Bez-nazwy-2

Media o nas

• 7R zwiastun programu

7R w programie „Dobre,bo Polskie” emisja w czwartek 22 czerwca o godzinie 17:40 na antenie TVP3 Kraków. Kolejne emisje – w piątek 23 czerwca o 18.00 i w najbliższą niedzielę 25 czerwca o  godzinie 10.35   Podziel się tą informacją. Wybierz platformę.

• Wielkie otwarcie magazynu 7R

2 czerwca 7R świętował wielkie otwarcie Centrum Logistycznego Kraków Kokotów Brzegi. Atrakcją wieczoru był koncert zespołu Fisz Emade Tworzywo. Po raz pierwszy zaprezentowane zostało również nowe logo 7R.   Podziel się tą informacją. Wybierz platformę.

• Zmieniamy się dla Was

Od teraz 7R Logistic to po prostu 7R !     Podziel się tą informacją. Wybierz platformę.

property-miniatura-300x300

źródło: Propertynews.pl, autor: Cezary Szczepański

newsweek-miniatura-300x300

źródło: Newsweek (nr 41/2015)

Informacja dla wydawcy:

7R Logistic S.A. jest firmą deweloperską z Krakowa zajmującą się przygotowaniem, realizacją i zarządzaniem nowoczesnymi parkami logistycznymi. Specjalizuje się również w inwestycjach build to suit (BTS) dopasowanych do zróżnicowanych potrzeb i oczekiwań klientów. 7R Logistic jest inwestorem Parku Logistycznego w Gdańsku – Kowale, Centrum Logistycznego Kraków-Kokotów, Centrum Logistyczno-Biurowego Sosnowiec Milowice i Centrum Biurowo-Serwisowych MAN w Małopolu i w Modlnicy. Misją 7R Logistic S.A. jest wdrażanie elastycznych rozwiązań z zakresu logistyki, dzięki którym najemcy będą mogli zoptymalizować procesy logistyczne w swoich firmach.
7R Solution Sp. z o.o., to spółka córka 7R Logistic S.A., która specjalizuje się w świadczeniu usług logistycznych w zakresie logistyki magazynowej i dystrybucji. W swoich oddziałach dokonuje głównie operacji takich jak przeładunki, kompletacje, rozładunek kontenerów, obsługę e-commerce, składów celnych czy też usługi w zakresie transportu i dystrybucji. Zdobywane przez lata doświadczenie spółki oraz wiedza posłużyły stworzeniu nowego projektu 7R Logistic Kraków-Kokotów.
Instytut Logistyki i Magazynowania realizuje prace badawczo-rozwojowe i usługi doradcze podnoszące efektywność funkcjonowania przedsiębiorstw i całych łańcuchów dostaw. Pełni rolę organizacji krajowej GS1 wdrażającej do praktyki gospodarczej globalne standardy GS1, obejmujące m.in. kody kreskowe i elektroniczną wymianę danych. ILiM jest wykonawcą projektów rządowych związanych z rozwojem handlu elektronicznego i e-administracji w Polsce. Aktywnie działa w europejskiej przestrzeni badawczej będąc koordynatorem i partnerem projektów z zakresu ICT i logistyki.

Justyna Lechowicz:

j.lechowicz@boig.pl