Bez-nazwy-2

Media o nas

• Wystartował Beskid Park

Symbolicznym wbiciem łopaty w środę 22 listopada, deweloper 7R rozpoczął realizację Beskid Parku w Czechowicach-Dziedzicach, w skład którego wchodzą dwa magazyny na wynajem o łącznej powierzchni około 30 tys. mkw. W uroczystości rozpoczęcia budowy inwestycji 7R Beskid Park wzięli udział m.in. burmistrz Czechowic-Dziedzic, Marian Błachut oraz starosta bielski Andrzej Płonka. Projekt Beskid Park będzie kolejną …

• Eurobuild Awards:  nominacje dla 7R w dwóch kategoriach

WAREHOUSE DEVELOPER OF THE YEAR, CEE  oraz  NEW WAREHOUSE OF THE YEAR, POLAND za obiekt BTS dla Velvet CARE    Podziel się tą informacją. Wybierz platformę.

• 7R w programie Dobre, bo polskie !

7R w programie Dobre, bo polskie w TVP3 Gdańsk. Emisja w poniedziałek 13 listopada o godz. 21.00. Zapraszamy! Podziel się tą informacją. Wybierz platformę.

property-miniatura-300x300

źródło: Propertynews.pl, autor: Cezary Szczepański

newsweek-miniatura-300x300

źródło: Newsweek (nr 41/2015)

Informacja dla wydawcy:

7R Logistic S.A. jest firmą deweloperską z Krakowa zajmującą się przygotowaniem, realizacją i zarządzaniem nowoczesnymi parkami logistycznymi. Specjalizuje się również w inwestycjach build to suit (BTS) dopasowanych do zróżnicowanych potrzeb i oczekiwań klientów. 7R Logistic jest inwestorem Parku Logistycznego w Gdańsku – Kowale, Centrum Logistycznego Kraków-Kokotów, Centrum Logistyczno-Biurowego Sosnowiec Milowice i Centrum Biurowo-Serwisowych MAN w Małopolu i w Modlnicy. Misją 7R Logistic S.A. jest wdrażanie elastycznych rozwiązań z zakresu logistyki, dzięki którym najemcy będą mogli zoptymalizować procesy logistyczne w swoich firmach.
7R Solution Sp. z o.o., to spółka córka 7R Logistic S.A., która specjalizuje się w świadczeniu usług logistycznych w zakresie logistyki magazynowej i dystrybucji. W swoich oddziałach dokonuje głównie operacji takich jak przeładunki, kompletacje, rozładunek kontenerów, obsługę e-commerce, składów celnych czy też usługi w zakresie transportu i dystrybucji. Zdobywane przez lata doświadczenie spółki oraz wiedza posłużyły stworzeniu nowego projektu 7R Logistic Kraków-Kokotów.
Instytut Logistyki i Magazynowania realizuje prace badawczo-rozwojowe i usługi doradcze podnoszące efektywność funkcjonowania przedsiębiorstw i całych łańcuchów dostaw. Pełni rolę organizacji krajowej GS1 wdrażającej do praktyki gospodarczej globalne standardy GS1, obejmujące m.in. kody kreskowe i elektroniczną wymianę danych. ILiM jest wykonawcą projektów rządowych związanych z rozwojem handlu elektronicznego i e-administracji w Polsce. Aktywnie działa w europejskiej przestrzeni badawczej będąc koordynatorem i partnerem projektów z zakresu ICT i logistyki.

Justyna Lechowicz:

j.lechowicz@boig.pl